25 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Νέες ταινίες: The Master, Ξενοδοχείο για Τέρατα, Το Σπίτι στο Τέλος του Δρόμου


    The Master
    O πέντε φορές υποψήφιος για Όσκαρ Paul Thomas Anderson (Τhere Will Be Blood, Magnolia, Boogie Nights) επιστρέφει με μια ταινία η οποία ανεπίσημα σκιαγραφεί τη Σαϊεντολογία και τον ηγέτη της Λ. Ρον Χάμπαρντ. Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Philip Seymour Hoffman (Truman Capote), ο δύο φορές υποψήφιος Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk The Line) και η Amy Adams (Doubt, The Fighter).
    Με φόντο μια εντυπωσιακή εικονογραφία περιπλανώμενων και ανήσυχων ψυχών στη μεταπολεμική Αμερική, η ταινία ακολουθεί το ταξίδι ενός βετεράνου αξιωματικού του Ναυτικού, που επιστρέφει στην πατρίδα μετά τον πόλεμο χωρίς σχέδια για το μέλλον. Κλονισμένος και γεμάτος αβεβαιότητα, γρήγορα θα υποκύψει στη γοητεία του Master, του χαρισματικού ηγέτη μιας θρησκευτικής οργάνωσης ονόματι The Cause, που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς.

    Ξενοδοχείο για Τέρατα
    Η Sony Pictures Animation μας προσφέρει μία αστεία και πρωτότυπη ιστορία για ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο που διευθύνει ο Δράκουλας, ένα αληθινό τέρας ευγενείας, ο οποίος προσπαθεί με νύχια και δόντια να εξασφαλίσει για τον Φρανκεστάιν, την Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, τον Λυκάνθρωπο και άλλα μυθικά τέρατα του σινεμά πολύτιμες στιγμές ηρεμίας, μακριά από το αφόρητο και επικίνδυνο ανθρώπινο είδος… Ο γνωστός στο χώρο του animation Genndy Tartakovksy που σκηνοθετεί το φιλμ, έχει υπάρξει 13 φορές υποψήφιος για Βραβείο Emmy, ενώ ο George Lucas τον έχει επιλέξει προσωπικά για να σκηνοθετήσει την τηλεοπτική σειρά «Star Wars: Clone Wars».

    Το Σπίτι στο Τέλος του Δρόμου
    Μετά το cult θρίλερ Hush, ο Mark Tonderai επιστρέφει με ακόμα μία ταινία τρόμου, με την όμορφη Jennifer Lawrence να τα βρίσκει ζόρικα όταν θα μετακομίσει σ’ ένα σπίτι με σκοτεινό παρελθόν, όπου πριν από χρόνια μία ψυχωτική νεαρή κοπέλα δολοφόνησε τους γονείς της. Ενώ όλοι πιστεύουν πως η κοπέλα εξαφανίστηκε μετά τη δολοφονία, η ιστορία αυτού του καταραμένου σπιτιού δεν έχει κλείσει…

    https://www.youtube.com/watch?v=3Xd2ceHDd-g

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles