20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: 6 ταινίες που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Νοεμβρίου

    Σε λίγες μέρες τελειώνει ο Οκτώβριος και μπαίνουμε πια για τα καλά στο χειμώνα. Αυτό πρακτικά σημαίνει λιγότερες εξόδους και περισσότερη ώρα μπροστά στην τηλεόραση μόνοι ή με παρέα. Το Netflix και αυτό το μήνα δεν πρόκειται να μας αφήσει παραπονεμένους!

    Αρκετές προτάσεις για κάθε προτίμηση έρχονται το Νοέμβριο, όμως εμείς ήδη ξεχωρήσαμε τις 5 ταινίες που αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να τις δούμε. Αν κι εσύ έχεις διάθεση να κάνεις ένα διάλειμμα από τις σειρές και να περάσεις 2 ώρες ευχάριστα, τότε σου προτείνουμε τα εξής:

    Love Hard (5/11/2021)

    Σε αυτή την ταινία, αφού βρει το ιδανικό της ταίρι μέσω Internet, μια συγγραφέας από το Λ.Α. καταλαβαίνει ότι την κορόιδεψαν, όταν ξενιτεύεται για να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα.

    Yara (5/11/2021)

    Το Yara αποτελεί μια παραγωγή, εμπνευσμένη από αληθινή υπόθεση. Μια αποφασισμένη εισαγγελέας ασχολείται εμμονικά με την υπόθεση μιας αγνοούμενης 13χρονης και φτάνει στα άκρα για να βρει την αλήθεια. 

    Passing (10/11/2021)

    Στη Νέα Υόρκη του 1920, η πραγματικότητα μιας μαύρης γυναίκας αλλάζει, όταν συναντιέται με μια παιδική της φίλη που παριστάνει τη λευκή.

    7 Prisoners (11/11/2021)

    Ένας φτωχός έφηβος που προσπαθεί να ξεφύγει από έναν σωματέμπορα αναγκάζεται να σταθμίσει την ηθική του σε σχέση με την πάλη που δίνει να επιβιώσει.

    Red Notice (12/11/2021)

    Ένας αναλυτής του FBI καταδιώκει τον πιο περιζήτητο ληστή έργων τέχνης αλλά γίνεται άθελά του συνεργός του στο κυνήγι ενός άπιαστου απατεώνα που έχει πάντα το προβάδισμα.

    Bruised (24/11/2021)

    Μια ξεπεσμένη αθλήτρια MMA αρπάζει μια τελευταία ευκαιρία για εξιλέωση στο κλουβί, όταν ο γιος που είχε αφήσει έρχεται στη ζωή της. Παίζει και σκηνοθετεί η Χάλι Μπέρι.

    Διαβάστε επίσης:

    Uncharted: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer-Πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου του 2022

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles