16.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Οι πιο τραγικές live εμφανίσεις στο Saturday Night Live: Βλέπε Lana Del Rey κλπ.

    Είναι ανερχόμενη, talk of the town, με το “Video Games” να παίζει παντού. Ωστόσο η εμφάνιση της Lana Del Rey στο ιστορικό αμερικάνικο τηλεοπτικό show, Saturday Night Live αποδείχθηκε σκέτη καταστροφή. Ήταν από τις ελάχιστες περιπτώσεις που το show προσκάλεσε έναν καλλιτέχνη να εμφανιστεί χωρίς να έχει καν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του (το Born To Die καταφθάνει πολύ σύντομα), και σίγουρα θα πρέπει να το μετάνοιωσε. Τα σχόλια των κριτικών, αλλά και πολλών διάσημων που παρακολουθούσαν την Del Rey δεν ήταν διόλου κολακευτικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το σχόλιο που πόσταρε στο Twitter η Juliette Lewis: “Το να βλέπω αυτή την “τραγουδίστρια” στο SNL είναι σα να βλέπω μία 12χρονη στην κρεβατοκάμαρά της όταν προσποιείται πως τραγουδάει”.

    Ήταν όμως η εμφάνιση της Del Rey η χειρότερη στην ιστορία του show; Οι παρακάτω περιπτώσεις σίγουρα δεν ήταν και πολύ καλύτερες και διεκδικούν δάφνες… αποτυχίας.

    Ke$ha
    Πως το διαστημικό πρόγραμμα πήγε κατά διαόλου το 2010…

    Ashlee Simpson
    Το 2004, όταν είχε την παλιά φωνή και την παλιά μύτη, είπε να χορέψει λίγο και να αισθανθεί… άβολα. Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς γιατί είχε παίξει το λάθος playback.

    Kanye WestΚαι εδώ έγινε χαμός. Πέρασε καιρός μέχρι να ξεπεράσει το φιάσκο της εμφάνισής του ο rapper. Την ευθύνη για όλα “ανέλαβε” το φλου vocoder.  

    Sinead O’Connor
    Φυσικά υπάρχει και αυτή η εμφάνιση πίσω στα 1992. Εκτός από το γεγονός πως και οι ερμηνείες της δεν ήταν και στο καλύτερο επίπεδο εκείνη τη βραδιά, εννοείται πως όλα επισκιάστηκαν από την κίνησή της Ο’ Connor να σκίσει μία φωτογραφία του Πάπα φωνάζοντας “Fight the real enemy!”. Τα τηλέφωνα του σταθμού έσπασαν από τις διαμαρτυρίες και από τότε η καριέρα της πήρε την κάτω βόλτα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles