20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Οι συλλεκτικές Starfield εκδόσεις των Radeon RX 7900 XTX & Ryzen 7 7800X3D τα… «σπάνε»!

    Το Starfield παίζει δυνατά για να είναι το game της χρονιάς και όπως αντιλαμβάνεστε από το Σεπτέμβριο (6/9) που θα κυκλοφορήσει τα πάντα στον κόσμο του gaming θα περιστρέφονται γύρω από την επική περιπέτεια της Bethesda. Με ένα τόσο major τίτλο είναι λογικό το… marketing να έχει πάρει φωτιά όχι μόνο για τους δημιουργούς του, αλλά και για άλλες εταιρείες οι οποίες σπεύδουν να εκμεταλλευθούν το τεράστιο hype. Μία εξ’ αυτών είναι και η AMD, η οποία ανακοίνωσε μια ειδική συλλεκτική έκδοση για την RX 7900 XTX κάρτα γραφικών της και για τον Ryzen 7 7800X3D, η οποία θα είναι εμπνευσμένη από το σύμπαν του Starfield.

    Όπως έγινε γνωστό η κορυφαία κατασκευάστρια σε desktop CPUs θα ετοιμάσει μόνον 500 συλλεκτικές GPUs, οπότε εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε το πόσο σπάνιες θα είναι. Οι συγκεκριμένες κάρτες μάλιστα δεν θα διατεθούν στο εμπόριο, αλλά οι gamers θα μπορούν να τις αποκτήσουν λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς ή άλλες promo ενέργειες που πρόκειται να τρέξει η AMD μαζί με την Bethesda το άμεσο χρονικό διάστημα. Παρατηρώντας την ειδική αυτή έκδοση, το μάτι μας δεν γίνεται να μην πέσει στο διαφορετικό φινίρισμα που είναι εμπνευσμένο από το Starfield, αν και από άποψη επιδόσεων δεν πρόκειται να προσφέρει τίποτα το διαφορετικό από ένα base μοντέλο. Η αντίστοιχη Starfield της CPU δεν είναι τόσο εντυπωσιακή, παρά μόνο στη συσκευασία, παρόλα αυτά και αυτή  θα διατεθεί μέσω promotional ενεργειών. Πάρτε μια γεύση από τις εν λόγω συλλεκτικές εκδόσεις στο YouTube video που ακολουθεί…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles