22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Oppo Find 3: Ιδού το επόμενο κινέζικο smartphone που θα σε απασχολήσει

    Η αλήθεια είναι πως οι Κινέζοι τώρα τελευταία έχουν κερδίσει μεγάλο μέρος της δημοσιότητας στο κομμάτι των smartphones. Τελευταίο παράδειγμα η Meizu, που με το MX προκαλεί “κύματα” δημοσιότητας στον Παγκόσμιο Ιστό αλλά και ενθουσιασμού των χρηστών. Τώρα, μία ακόμη εταιρεία, η Oppo, με παγκόσμια δραστηριοποίηση εδώ και χρόνια, φαίνεται πως έχει τη δική της πρόταση που φιλοδοξεί να κερδίσει ένα κομμάτι από την πίτα της αγοράς.

    Την εταιρεία την γνωρίζουμε καλά και στην Ελλάδα, καθώς οι προτάσεις των upscaling DVD players της πριν λίγα χρόνια ήταν πραγματικά από τις ευχάριστες εκπλήξεις της αγοράς. Πρόκειται για συσκευές που προερχόταν από το American Division της εταιρείας, την Oppo Digital, που δραστηριοποιείται στο Mountain View της Καλιφόρνια. Τώρα, κατευθείαν από την “καρδιά” της εταιρείας στην Κίνα μας έρχεται το smartphone της…

    Το Oppo Find 3 είναι αρχικά μία πανέμορφη συσκευή, με ξεχωριστή αισθητική. Έχει, βέβαια, και εξίσου ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά: WVGA IPS capacitive οθόνη 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon που τρέχει στα 1.5GHz, 1GB RAM, κάμερα 8MPixels με dual-LED flash και εμπρόσθια κάμερα στα 2MPixels. Το Oppo Find 3 ενσωματώνει μία προσαρμοσμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 2.3, θα αναβαθμιστεί όμως σύντομα σε Ice Cream Sandwich. Η συσκευή φαίνεται ότι στην Κίνα θα κοστίζει περίπου όσο και το Meizu MX (δηλαδή γύρω στα 350 ευρώ) και θα είναι διαθέσιμη σύντομα. Άλλη μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση με αέρα εξ Ανατολής, που φαίνεται δεν αποκλείεται να γίνει “talk of the town” σε όλο τον πλανήτη.

    Πηγή: Slashgear

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles