22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Περισσότερο Overwatch 2 στο event της Blizzard στις 16 Ιουνίου

    Η πρώτη beta έκδοση του Overwatch 2 PvP αποκαλύφθηκε και η Blizzard ετοιμάζεται ήδη για να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με το τι άλλο θα πρέπει να περιμένουμε για το παιχνίδι σε ένα event στις 16 Ιουνίου.

    Οι λεπτομέρειες μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, το studio θα δώσει κάποιες πληροφορίες για τη νέα περίοδο της PvP beta και για τα σχέδιά του για τους μήνες που έρχονται. Η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το event για να απαντήσει στις κριτικές σχετικά με την πρώτη beta. Μαζί με το νέο ήρωα Sojourn και 4 χάρτες, η έκδοση σύστησε στους gamers ένα ακόμα game mode, upgraded game engine, αρκετές αλλαγές σε πολλούς ήρωες και μια μεταβολή στον αριθμό των μελών της ομάδας, από 6 σε 5.

    Η beta ήταν αξιοπρεπής, όμως αποτελεί ένα πολύ μικρό δείγμα για το Overwatch 2. Αρκετές ήταν οι κριτικές που ανέφεραν ότι δεν ήταν αρκετή μετά από 2 χρόνια χωρίς συγκεκριμένα updates περιεχομένου για το original game.

    Η Blizzard ανέφερε:

    “Τεστ σαν αυτό είναι ζωτικής σημασίας και μέρος της διαδικασίας για τη βελτίωση του Overwatch. Ανυπομονούμε να πάρουμε όλα όσα μάθαμε από την beta και να τα εφαρμόσουμε στο παιχνίδι”.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται ολοκαίνουριο game “Lord of the Rings” για κινητές συσκευές

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles