20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Samsung: Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της; Φήμες θέλουν το Galaxy S23 Unpacked στις αρχές Φεβρουαρίου!

    To Unpacked είναι το event που παραδοσιακά διοργανώνει η Samsung και στο οποίο συνηθίζει να ανακοινώνει όλα τα νέα της προϊόντα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τον κορεατικό κολοσσό της τεχνολογίας να επιλέγει τον Φεβρουάριο για την ανακοίνωση της νέας ναυαρχίδας του και όπως όλα δείχνουν αυτή η χρονική περίοδος, θα είναι η επιλογή και για την πολυαναμενόμενο σειρά Galaxy S23. 

    Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές που μας έρχονται από την πατρίδα της Samsung στη Νότιο Κορέα, το πρώτο Unpacked της νέας χρονιάς πρόκειται να διεξαχθεί στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση είναι το πιθανότερο να λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α και φυσικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται το νέο flaghsip της Samsung. Κάποιες άλλες φήμες αναφέρουν μια ανακοίνωση του Galaxy στην CES 2023 τον Ιανουάριο, αλλά αμφιβάλλουμε ότι θα αλλάξει προτιμήσεις το επόμενο έτος η Samsung.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles