20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Σε ποιες χώρες του κόσμου τα Windows Phone ξεπέρασαν τα iPhone σε αποστολές;

    nokia-lumia-920-02

    Την Τετάρτη, ο Frank Shaw, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Microsoft, ανακοίνωσε περήφανα σε blog post του ότι, σύμφωνα με report της IDC, τα Windows Phones ξεπέρασαν σε αποστολές τα Blackberry σε 26 αγορές, αλλά και τα iPhone σε 7.

    Πολλοί είχαν την απορία για το ποιες ήταν αυτές οι αγορές -ειδικότερα αυτές στις οποίες οι συσκευές με το λειτουργικό της Microsoft ξεπέρασαν την Apple- με την New York Τimes να δίνει απάντηση με σχετικό δημοσίευμα.

    Έτσι, λοιπόν, φαίνεται πως οι χώρες στις οποίες οι αποστολές Windows Phone ήταν περισσότερες από αυτές των iPhone, το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς που μας πέρασε, ήταν, σύμφωνα με τον Kevin Restino, αναλυτή της IDC, η Αργεντινή, η Ινδία, η Πολωνία, η Ρωσία, η Νότια Αφρική, η Ουκρανία αλλά και μία έβδομη “χώρα” που φαίνεται ότι περιλαμβάνει μικρότερες αγορές της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Κροατία.

    Κάποιες από αυτές τις αγορές είναι, βέβαια, αρκετά μικρές, ενώ ο Restino σημειώνει ότι, σε μερικές, οι υψηλοί φόροι έχουν ως αποτέλεσμα αρκετές παραεισαγωγές, τις οποίες η IDC δεν παρακολουθεί, επομένως είναι δύσκολο να υπολογίσει κάποιος τα πραγματικά νούμερα της διείσδυσης κάθε συσκευής.

    Σε κάθε περίπτωση, τα Windows Phones έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία της, ιδιαίτερα σε μέρη του κόσμου που ήταν παραδοσιακά “προπύργια” για τη Nokia, κορυφαίο συνεργάτη πλέον της Microsoft, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το λειτουργικό της αμερικανικής εταιρείας δεν έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει για να φτάσει στα νούμερα των συνολικών αποστολών κάποιων iPhone και Android προτάσεων ανά τον πλανήτη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles