17.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Σειρά Οικιακών Συσκευών BESPOKE από τη Samsung στην IFA 2019 για έναν μοντέρνο τρόπο ζωής

    Καθώς η διακόσμηση του σπιτιού και η επιλογή οικιακών συσκευών είναι αλληλένδετες στο σύγχρονο lifestyle, η Samsung δημιουργεί ακόμα περισσότερες προσαρμόσιμες οικιακές λύσεις για να ικανοποιήσει κάθε καταναλωτή, τις οποίες παρουσιάζει στην IFA 2019.

    ifa_2019-bespoke_1

    Σε αυτό το πλαίσιο, η πρωτοποριακή σειρά ψυγείων BESPOKE της Samsung έρχεται στην Ευρώπη. Σχεδιασμένα ως αρθρωτές μονάδες, τα ψυγεία ταιριάζουν σε κάθε χώρο και είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, με συσκευές που διαθέτουν από μία ως τέσσερις πόρτες.

    ifa_2019-bespoke_2

    Για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν ακόμα περισσότερα από την κουζίνα τους, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου πολύ-λειτουργικού φούρνου ατμού Dual Cook. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλα τα στιλ Ευρωπαϊκών κουζινών, ο νέος φούρνος ατμού Dual Cook Steam έχει εκπληκτική εμφάνιση. Η προετοιμασία γευμάτων  γίνεται ευκολότερη και εξυπνότερη με 8 διαφορετικές επιλογές μαγειρέματος, διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Steam Assisted Cooking, για νέους τρόπους προετοιμασίας υγιεινών και απολαυστικών γευμάτων.

    Οι καινοτομίες κουζίνας της Samsung έχουν συμβάλλει ήδη στη μείωση του επιπέδου παραγωγής οικιακών απορριμμάτων. Η εταιρεία ανακοίνωσε στην IFA 2019 ένα στενότερο πλαίσιο συνεργασίας με την Whisk, εταιρεία ανάπτυξης έξυπνης πλατφόρμας τροφίμων. Με την ενσωμάτωσή της Whisk στις εφαρμογές των οικιακών συσκευών της Samsung, όπως για παράδειγμα στις έξυπνες λίστες για ψώνια των ψυγείων Family Hub, οι Samsung και Whisk δημιουργούν μια πιο διασκεδαστική και οικολογική εμπειρία μαγειρέματος για όλη την οικογένεια.

    Ταυτόχρονα, η Samsung εστιάζει στην παροχή προϊόντων που ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής των καταναλωτών. Το AirDresser, που ανακοινώθηκε πρόσφατα και θυμίζει ντουλάπα ή κάθετο καθρέφτη, είναι μια συσκευή για το φρεσκάρισμα των ρούχων. Επιπλέον, η Samsung παρουσιάζει το Air Purifier AX9500, το πρώτο Wind-Free σύστημα καθαρισμού στον κόσμο. Ο αρθρωτός σχεδιασμός του διασφαλίζει πως ταιριάζει σε όλα τα σπίτια και με σύστημα φιλτραρίσματος τριών επιπέδων μειώνει την παρουσία επιβλαβών αερίων, σκόνης και αλλεργιογόνων που εισέρχονται στο οικιακό περιβάλλον μέσω του αέρα.

    ifa_2019-powerstick_jet1

    Με τη νέα ασύρματη ηλεκτρική σκούπα POWERstick Jet, οι καταναλωτές απολαμβάνουν την επαναστατική εμπειρία μιας συσκευής με ικανότητα αναρρόφησης 200W. Με το σύστημα φιλτραρίσματος 5 επιπέδων HEPA και διάρκεια μπαταρίας μιας ώρας, μπορεί να απορροφήσει το 99.999% των σωματιδίων σκόνης και αλλεργιογόνων, διασφαλίζοντας πως δεν θα απελευθερωθούν ξανά μέσω του εξαερισμού σκούπας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles