22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Sex Education 4: Τι να περιμένεις από την τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς

    Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Η 4η σεζόν του Sex Education έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας και το Netflix επιβεβαίωσε ότι θα είναι η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς. Αυτό το φθινόπωρο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στην καθημερινότητα των μαθητών του Moordale Secondary, ενώ οι ηθοποιοί όπως η Emma Macket και ο Ncuti Gatwa έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι δεν θα επιστρέψουν, ακόμη κι αν προκύψουν νέες σεζόν.

    Η 4η σεζόν του Sex Education υπόσχεται να αλλάξει τη φόρμουλα, με το Moordale να κλείνει τις πόρτες του και τους μαθητές να μεταφέρονται σε άλλο ίδρυμα, πιο φιλελεύθερο αυτή τη φορά. Το Netflix επιβεβαίωσε ότι η 4η σεζόν του Sex Education θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, ακριβώς πάνω στην ώρα για τη νέα σχολική χρονιά.

    Στο καστ της 4ης σεζόν του Sex Education θα δούμε μερικές πολύ μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το τέλος της σεζόν 3. Αρκετές «έξοδοι» έχουν επιβεβαιωθεί. Γνωρίζουμε ότι η Simone Ashley σίγουρα δεν επιστρέφει ως Olivia. Η Ashley εντάχθηκε στο καστ του Bridgerton για τη δεύτερη σεζόν ως πρωταγωνίστρια Kate Sharma και έκτοτε επιβεβαίωσε ότι έχει ανταλλάξει το σύγχρονο γυμνάσιο με την υψηλή κοινωνία Regency μια για πάντα.

    Η Patricia Allison, η οποία υποδύεται την Ola, επιβεβαίωσε επίσης ότι «δεν θα ενταχθεί στην ομάδα» για τη νέα σεζόν, ενώ η Tanya Reynolds, η οποία παίζει το ερωτικό ενδιαφέρον της Ola, Lily, αποχωρεί επίσης από τη σειρά.

    Η επόμενη «έξοδος» είναι η Rakhee Thakrar, η οποία υποδύεται τη δασκάλα Emily Sands στο δράμα. «Δεν είμαι μέρος της νέας σειράς», δήλωσε η Thakrar στην Daily Star πρόσφατα.

    Αλλά μην ανησυχείτε, θα υπάρχουν ακόμα πολλά γνωστά πρόσωπα στην 4η σεζόν. Η Asa Butterfield επιστρέφει ως Otis, με την Gillian Anderson να επιστρέφει ως μητέρα σεξοθεραπεύτρια του Otis, Jean. Οι τακτικοί της σειράς Ncuti Gatwa (Eric), Connor Swindells (Adam), Aimee-Lou Wood (Aimee), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Dua Saleh (Cal), Mimi Keene (Ruby), Chinenye Ezeudu (Viv) και George Robinson (Isaac) επιστρέφουν επίσης, μαζί με τους Alistair Petrie και Samantha Spiro ως γονείς του Adam, Michael και Maureen.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles