16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Ταινία Garfield: Ο μοναδικός γάτος του Chris Pratt τρώει λαζάνια στο πρώτο trailer

    Μετά το Super Mario, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Chris Pratt να ενσαρκώνει τον πιο σαρκαστικό πορτοκαλί γάτο που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το πρώτο trailer της ταινίας Garfield, που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου, είναι γεγονός.

    Η νέα animated ταινία εισάγει νέους χαρακτήρες στο σύμπαν του Jim Davis,  συμπεριλαμβανομένου του Samuel L. Jackson ως Vic, πατέρα του Garfield. Τόσο ο Pratt όσο και ο Jackson έχουν τελειοποιηθεί στο voice acting, αφού και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με το είδος με εξαιρετικά αποτελέσματα.

    Στο πρώτο trailer του “The Garfield Movie”, ο αξιαγάπητος, στρουμπουλός γάτος του Pratt εξηγεί πώς υιοθέτησε τον ιδιοκτήτη του, τον John. Πριν βουτήξει σε ένα δίσκο με λαζάνια, προειδοποιεί το κοινό: «Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Το γεύμα που πρόκειται να δείτε δεν θα είναι όμορφο. Και αν έχετε μικρά παιδιά, αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή για να φύγουν από το δωμάτιο».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Beatles: Ξανά στην κορυφή μετά από 54 χρόνια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles