22 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Το The Force Awakens κέρδισε στο νήμα το Jurassic World για το καλύτερο opening weekend ever!

    Έγινε η μεγάλη ανατροπή! Εκεί που οι υπεύθυνοι της Disney έλεγαν πριν από λίγες ώρες πως το Star Wars: The Force Awakens συγκέντρωσε τελικά 517 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σημειώνοντας δηλαδή το δεύτερο καλύτερο opening weekend όλων των εποχών πίσω από τα 524.9 του Jurassic World, τελικά τα νούμερα συνέχισαν να καταφθάνουν σωρηδόν για να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα. Ο CEO της Disney Bob Iger αφού δήλωσε πως το φιλμ είναι “Bigger than big” είπε πως το νούμερο θα φτάσει κάπου κοντά στα 528 εκατομμύρια δολάρια!

    1storm-troopers-10-was-star-wars-prequels-improve-series

    Νωρίτερα το φιλμ είχε ήδη διαλύσει το ρεκόρ Αμερικής με περίπου 238 εκατομύρια δολ., αφήνοντας πολύ πίσω το Jurassic World των 208.8, αν και εδώ οι εκτιμήσεις λένε πως το νούμερο θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά, ίσως φτάσει και στα 250 εκ. δολ.(!), κάτι που φυσικά θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο παγκόσμιο νούμερο.
    Θέλετε και το πλέον εξωφρενικό; Το νούμερο αυτό το έχει πετύχει το Star Wars χωρίς να υπολογίζεται η αγορά της Κίνας, αφού το φιλμ εκεί θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου! Κοινώς ένας θεός ξέρει που θα φτάσει τελικά η 7η προσθήκη του Star Wars saga!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles