23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    The Mandalorian: Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

    Ναι, απανταχού Star Wars fans, είναι επίσημο ότι θα υπάρξει και 3η σεζόνThe Mandalorian“. Και μάλιστα, ξεκινάει τα γυρίσματα της πολύ σύντομα, προς το τέλος του 2020. Μπορεί η 2η σεζόν να μην έχει κάνει ακόμη την πρεμιέρα της, οι υπεύθυνοι όμως της πολύ πετυχημένης σειράς του Disney+, δεν θέλουν να χάσουν χρόνο. Να σημειωθεί ότι η 2η σεζόν ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου. Ωστόσο, εμείς στην Ελλάδα δεν είναι γνωστό ακόμη πότε θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την νέα streaming πλατφόρμα της Disney.

    Όσο για τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε ο κορωνοϊός, δεν βάζουν «φρένο» στην παραγωγή του The Mandalorian. Σύμφωνα με τον δημιουργό της, Jon Favreau, σε συνέντευξη που έδωσε στο Variety: «Στα γυρίσματα οι περισσότεροι χαρακτήρες φοράνε έτσι κι αλλιώς μάσκα. Και επίσης χρησιμοποιούμε αρκετά ψηφιακά εφέ για να προσθέσουμε διάφορα πράγματα. Συνεπώς δουλεύουμε σε μια σειρά η οποία είναι καλά προετοιμασμένη και ευέλικτη με βάση τα διάφορα πρωτόκολλά που εμφανίζονται γύρω από την επανεκκίνηση της εργασίας».

    Ακόμη, στη συνέντευξη αυτή, ο Φαβρό ρωτήθηκε εάν θα δούμε ποτέ μία ταινία βασισμένη στο «The Mandalorian» και απάντησε ότι «δεν υπάρχει βιασύνη. Είμαι όμως ανοιχτός σε κάτι τέτοιο και ενθουσιασμένος να δω που θα μας πάει η ιστορία αυτή».

    Δείτε ακόμη: To trailer για την 2η season του The Mandalorian έφτασε και είναι… τρέλα!

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles