16 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Θέλω κι εγώ ένα hangout στο Google+ με τα Muppets!

    Το Google+ έχει βαλθεί να κατακτήσει τον “κοινωνικό” κόσμο και φαίνεται πως είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της Google. Έτσι, βρίσκει πρωτότυπους τρόπους να το προωθεί και να το διαφημίζει.  Το τελευταίο video που κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες στο Youtube, δείχνει ένα hangout με τους αγαπημένους ήρωες του Muppet Show. Ο Κέρμιτ, ο Σουηδός Σεφ, το Ζώο και όλοι οι ήρωες, συμμετέχουν σε αυτό το hangout τραγουδώντας το τραγούδι “Under Pressure“, από τους Queen και τον David Bowie.

    Αρκετά websites αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την προσπάθεια της Google να προωθήσει το κοινωνικό της δίκτυο, υπονοώντας πως η Google προσπαθεί, ενώ το facebook το έχει καταφέρει. Εμείς σκεφτόμαστε πως είναι, απλά, λογικό. Το facebook είναι εδώ και το χρησιμοποιούμε περισσότερα από 5 χρόνια. Το Google+ ξεκίνησε να είναι προσβάσιμο στο ευρύ κοινό τον Σεπτέμβριο μόλις. Είναι πολύ καινούριο. Και ως καινούριο, έχει ήδη αποδείξει πως κάνει, μάλλον, καλή δουλειά εφόσον, έχει κινητοποιήσει τόσες αλλαγές, ακόμα και στο facebook.

    Εμείς, δεν θα μπούμε σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Θεωρούμε πως το Google+ είναι άλλο ένα κοινωνικό δίκτυο, αρκετά έξυπνα φτιαγμένο και πολύ διαδραστικό. Αν η Google χρειάζεται να εφεύρει τρόπους όπως τα Muppets για να το διαφημίσει, χαιρόμαστε. Οτιδήποτε καινούριο και καλύτερο στην online ζωή μας, αξίζει να προωθείται. Και η Google γνωρίζει από marketing… έχει κανείς αντίρρηση σε αυτό;

    σ.σ. Εσείς έχετε δει το +digitallife.gr;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles