18.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο της φυσικό κατάστημα ανοίγει η Nothing

    Το πρώτο της φυσικό κατάστημα στο Soho του Λονδίνου σχεδιάζει να ανοίξει η Nothing λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία. Το κατάστημα θα βρίσκεται στην οδό Peter Street και η είδηση για τα εγκαίνιά του έγινε γνωστή λίγες μέρες πριν η Nothing ανακοινώσει τα νέα της earbuds, τα Ear Stick, τα οποία και θα πωλούνται στο κατάστημα μαζί με τις υπόλοιπες συσκευές.

    Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Carl Pei, στόχος της Nothing είναι να ανταγωνιστεί την Apple, η οποία έχει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων που προσφέρουν όχι μόνο προϊόντα αλλά και service συσκευών.

    Όπως όλα δείχνουν, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των Ear 1 και Phone 1, αυτή είναι η σωστή στιγμή για την εταιρεία να κάνει το επόμενο βήμα.

    Η Nothing, η νέα εταιρεία του συνιδρυτή της OnePlus Carl Pei, πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην κατηγορία των smartphones το καλοκαίρι παρουσιάζοντας το Phone 1. Η συσκευή κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, αφού είναι διάφανη και στηρίζει πολλά στο φωτισμό. Το Nothing Phone 1 ξεκινά από την τιμή των 399 λιρών στον Ηνωμένο Βασίλειο στην έκδοση των 8GB RAM και 128GB storage.

    Διαβάστε επίσης:

    H 2η version του USB4 εκτοξεύει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στα ύψη!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles