15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Το θρυλικό Monkey Island έρχεται στο Sea of Thieves στις 20 Ιουλίου

    Οι fans του Sea of Thieves δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, όταν ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες ότι το Monkey Island έρχεται στις 20 Ιουλίου, προκειμένου να δώσει νέα πνοή στο δημοφιλές πειρατικό video game.

    Φυσικά, η ανακοίνωση δεν αποτέλεσε έκπληξη, αφού η Rare είχε αφήσει υπονοούμενα για ένα πιθανό Monkey Island crossover για το Sea of Thieves το 2021, κρύβοντας ένα συγκεκριμένο πλοίο σε μια μικρή γωνιά της φιλόδοξης περιπέτειας των Πειρατών της Καραϊβικής. Και τώρα, ο αυτοαποκαλούμενος πανίσχυρος πειρατής Guybrush Threepwood και οι φίλοι του θα ζήσουν νέες περιπέτειες σε τρία ολοκαίνουργια Tall Tales.

    Το Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island – όπως είναι επίσημα γνωστό το crossover της Rare – θα ξεκινήσει την first-person απόδρασή του στο νησί Mêlée, όπου ένας γενειοφόρος Threepwood λαμβάνει χωρίς λόγο κολακείες από τους συνομηλίκους του. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα “ερωτικό γράμμα στο κλασικό παιχνίδι περιπέτειας” που θα περιλαμβάνει μια σειρά από γνωστά πρόσωπα, όπως η Elaine, ο Murray the Demonic Talking Skull, ο καπετάνιος LeChuck και άλλοι.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Outlaws: ανακοινώθηκε (από το πουθενά) και η… Δύναμη είναι μαζί του!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles