16 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Το Xiaomi car εμφανίστηκε σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας και προκάλεσε πανικό! (δείτε video)!

    Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Xiaomi πρόκειται να μπει δυναμικά στην αγορά των αυτόνομων και ηλεκτροκινούμενων αυτοκινήτων. To πρώτο της project που σύντομα θα αρχίσει να κυριαρχεί στους δρόμους είναι το Xiaomi SU7, το οποία μάλιστα έχει ήδη πάρει την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές της Κίνας. Και μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν εμφανιστεί αρκετές φωτογραφίες του που να το απεικονίζουν, ωστόσο έφτασε η στιγμή να το δούμε και… εν κινήσει!

    Ένας ριψοκίνδυνος… «παπαράτσι», ο οποίος βρέθηκε στο κατόπι του Xiaomi Car κατάφερε να αντιληφθεί ότι το αυτοκίνητο που είχε μπροστά του, δεν ήταν ένα οποιοδήποτε «κοινό» αυτοκίνητο και άρχισε να το βιντεοσκοπεί με το κινητό του. Αν και όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, οι άνθρωποι της Xiaomi είχαν «καμουφλάρει» το αυτοκίνητο της κινεζικής εταιρείας, έτσι ώστε να μην γίνεται αντιληπτό, παρόλα αυτά ο μάλλον παρατηρητικός fan της αυτοκίνησης κατάφερε να το συλλάβει με την κάμερα του κινητού του. Όταν δε έγινε αντιληπτός, ο test driver του SU7 το… σανίδωσε!

    Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, το design διακρίνεται για τις sport πινελιές του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει θα διαθέτει έναν κινητήρα των 220 kW, με ανώτερη τελική ταχύτητα στα 210 km/h, LFP battery pack από την LFP και βάρος περίπου στα 1.980 κιλά. Αυτή θα είναι η μια version, καθώς η Xiaomi σκοπεύει να ρίξει στην αγορά ένα SU7 και μια πιο premium έκδοση, η οποία θα στηρίζεται σε διπλό κινητήρα (στα 495 kW), η οποία αγγίζει τα 265 χιλιόμετρα ανώτερη ταχύτητα. Το SU7 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 και θα στοιχίζει (αρχική τιμή) κοντά στα €39,100.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles