17.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Viber: Κρατά… μακριά τις εταιρείες από τις προσωπικές συνομιλίες με νέο χαρακτηριστικό

    Η γνωστή εφαρμογή Viber, η οποία ανήκει στην ιαπωνική Rakuten, απέκτησε ένα νέο χαρακτηριστικό για να βοηθήσει τους χρήστες να διαχωρίσουν τα μηνύματα που λαμβάνουν από εταιρείες από τις καθημερινές συνομιλίες με γνωστούς και φίλους. Το νέο Business Inbox, που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες, οργανώνει και φιλτράρει τα μηνύματα που φτάνουν συνεχώς από υπηρεσίες, τράπεζες, καταστήματα και άλλες εταιρείες.

    Η λειτουργία εμφανίζεται στο χρήστη μόλις λάβει το πρώτο μήνυμα από εταιρεία ή αν γίνει αναβάθμιση στην εφαρμογή. Μόλις εμφανιστεί το Business Inbox, θα λειτουργήσει σαν φάκελος γι’ αυτά τα μηνύματα. Τα εταιρικά chats μπορούν να αφαιρεθούν από το φάκελο αν ο χρήστης επιθυμεί να τα κρατήσει στην κεντρική σελίδα.

    Μέσω του Business Inbox δίνεται παράλληλα η δυνατότητα να ψάξει ο χρήστης για λογαριασμούς επιχειρήσεων όταν το επιθυμεί, χρησιμοποιώντας την κεντρική μπάρα του search.

    Διαβάστε επίσης:

    Θέλει να επιστρέψει στο Facebook! Αίτημα Donald Trump στη Meta για να “ξεμπλοκάρει” το λογαριασμό του

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles