20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Τα 10 πιο περίεργα gadgets και accessories που μπορεί να βρει κάποιος σ’ ένα online Apple Store

    Στην Ελλάδα δεν έχουμε επίσημo Apple Store, ούτε “κανονικό” ούτε online. Σίγουρα, πάντως, σε κάποια βόλτα σας στο εξωτερικό, θα έχετε χαζέψει ένα ή περισσότερα από αυτά και το εντυπωσιακό τους concept, όπως σίγουρα θα έχετε σερφάρει και στα online καταστήματα της εταιρείας.

    Στην περίπτωση των δεύτερων, τα gadgets που μπορεί να ανακαλύψει κανείς και πουλάει η Apple μέσω Διαδικτύου είναι, σε κάποιες περιπτώσεις, μη… αναμενόμενα. Αναφερόμαστε σε third-party accessories και gadgets, που μπορεί κάποιος να αποκτήσει μέσω των Apple stores και είναι πραγματικά άπειρα.

    Με τη βοήθεια του Business Insider και του σχετικού αφιερώματος, επιλέξαμε 10 από αυτά που πραγματικά προκαλούν… εντύπωση. Δείτε τα.

    weird-apple-store-accessory-01

    Αυτό το αξεσουάρ μετατρέπει το iPad σε παραδοσιακό ποδοσφαιράκι. Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς θα έδιναν 100 δολάρια για κάτι τέτοιο, αλλά εν πάση περιπτώσει…

    Βρείτε το εδώ

    weird-apple-store-accessory-02

    Ένα τηλεκατευθυνόμενο drone με κάμερα. Κοστίζει κάτι παραπάνω (369 δολάρια), αλλά θα ικανοποιήσει τις ιπτάμενες ανησυχίες σας. Διαθέτει κάμερα και φυσικά μπορείτε να το ελέγξετε από την iOS συσκευή σας.

    Βρείτε το εδώ

    weird-apple-store-accessory-03

    Χμμμ… Δύσκολα η Apple θα πουλήσει στα stores της τα Google Glass όταν λανσαριστεί η consumer version τους, αλλά, προς το παρόν, το γεγονός είναι ότι πουλάει αυτά τα γυαλιά του σκι της Oakley με ενσωματωμένη head-up οθόνη που κοστίζουν 649 δολάρια.

    Βρείτε τα εδώ

    weird-apple-store-accessory-04

    Τι το διαφορετικό έχει αυτή η μπάλα του μπάσκετ των 250 δολαρίων, ώστε να πωλείται σε ένα Apple Store; Η απάντηση βρίσκεται στους αισθητήρες που μπορούν να αξιολογήσουν το παιχνίδι σας και να σας μεταφέρουν τα δεδομένα με τη βοήθεια μίας ειδικής iPhone εφαρμογής.

    Βρείτε την εδώ

    weird-apple-store-accessory-05

    Baby monitor αξίας 150 δολαρίων που παρακολουθεί τι κάνει το μωρό σας για έως και 2 συνεχείς ώρες, ενώ τραβάει και φωτογραφίες. Διαθέτει και ηχεία για… νανουρίσματα από απόσταση, ενώ φυσικά συνεργάζεται με iPhone εφαρμογή ώστε να το χειρίζεστε από το κινητό σας.

    Βρείτε το εδώ

    weird-apple-store-accessory-06

    Ένας γιατρός στο δάκτυλό σας που θα σας κοστίσει 69 δολάρια, ενώ μπορείτε να τον έχετε στο τσεπάκι σας.

    Βρείτε το εδώ

    weird-apple-store-accessory-07

    Εύκαμπτα strips με LEDs που φωτίζουν σε διάφορα χρώματα όλα τα είδη των χώρων και φυσικά ελέγχονται από το smartphone σας. Κοστίζουν 89 δολάρια.

    Βρείτε το εδώ

    weird-apple-store-accessory-08

    Και η εντυπωσιακή Lytro camera δίνει το παρόν στο Apple Store. Η καινοτόμα πρόταση που άνοιξε το δρόμο για την ανάπτυξη λύσεων που αλλάζουν την εστίαση σε μία φωτογραφία αφότου την τραβήξετε. Κοστίζει 499 δολάρια, αλλά είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό gadget.

    Βρείτε το εδώ

    weird-apple-store-accessory-09

    Ονομάζονται cord tacos και δεν τρώγονται αλλά συγκρατούν τα καλώδιά σας τακτοποιημένα στην τσάντα σας ή οπουδήποτε αλλού. Στα 24,95 δολάρια τα 5.

    Βρείτε τα εδώ

    weird-apple-store-accessory-10

    Μία ιδιαίτερη σχεδιαστικά πρόταση mouse για το Mac σας που όχι δεν έχει κατασκευάστρια την Apple.

    Βρείτε την εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles