16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Xiaomi Redmi Pro 2: Πιθανή η ύπαρξη μπαταρίας 4.500 mAh και 6GB RAM!

    Ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το διάδοχο του Xiaomi Redmi Pro της προηγούμενης χρονιάς διέρρευσαν πρόσφατα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η ακρίβεια των συγκεκριμένων πληροφοριών. Σύμφωνα με αυτές, η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε δυο εκδόσεις, η μια με premium χαρακτηριστικά, όπως 6GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μια άλλη φθηνότερη έκδοση με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

    xiaomi

    Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αντίθεση με την κάμερα διπλού φακού που συναντάμε στο Redmi Pro της προηγούμενης χρονιάς, η φετινή συσκευή θα καταφθάσει με κάμερα μονού φακού στο πίσω μέρος των 12MP με αισθητήρα Sony IMX362 και σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel. Επίσης, θα διαθέτει την ίδια οθόνη τύπου HD των 5.5 ιντσών τεχνολογίας OLED όπως και ο προκάτοχός του.

    Και οι δυο εκδόσεις του Redmi Pro εξοπλίζονταν μέχρι σήμερα με SoCs της Mediatek, ωστόσο ο διάδοχός τους θα καταφθάσει με Snapdragon 66x chipset. Ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο, είναι ότι θα δούμε και σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της μπαταρίας. Αυτή θα είναι αρκετά μεγαλύτερη στο νέο μοντέλο με τις πληροφορίες να τονίζουν πως μπορεί να φθάσει τα 4.500 mAh.

    Τέλος, όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, φημολογείται πως η τιμή του βασικού μοντέλου (4GB RAM/64GB) θα διαμορφωθεί στα 230 δολάρια, ενώ η premium έκδοση (6GB RAM/128GB) θα πωλείται έναντι του ποσού των $260.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles