19.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Υποδεχθείτε το πρώτο Android Store στον κόσμο

    Αν είστε fan του Android (όπως εμείς), αυτή η είδηση θα σας κάνει να σηκώσετε τον αντίχειρα επιδοκιμάζοντας την κίνηση. Ακόμη κι αν το πρώτο Android Store στον πλανήτη είναι μακριά… πολύ μακριά θα λέγαμε.

    Η “Androidland” άνοιξε στην Αυστραλία από το δίκτυο Telstra της χώρας και λειτουργεί σαν ένα “κατάστημα μέσα σε ένα άλλο κατάστημα” (shop in a shop), προσφέροντας smartphones και tablets με το λειτουργικό σύστημα της Google.

    Μέσα στο κατάστημα, η Telstra έχει τοποθετήσει ένα διαδραστικό “διαστημόπλοιο” με έναν προσομοιωτή πτήσης, που αξιοποιεί τις δυνατότητες του Google Earth, καθώς και οθόνες όπου οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν Angry Birds, αλλά και να σχηματίσουν τα δικά τους avatars μέσω του Androify.

    Οι καταναλωτές μπορούν ακόμη να καθίσουν κάτω από ένα “pixel tree” και να παίξουν με Android συσκευές, συμπεριλαμβανομένων smartphones και tablets της Samsung, της HTC, της Sony Ericsson, της Motorola και της LG.

    Η Google Australia έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο άνοιγμα του νέου καταστήματος, προσφέροντας την τεχνογνωσία της στους υπαλλήλους σχετικά με το Android. Όσο για τη χρονική στιγμή που ανοίγει η “Androidland”, δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, ακριβώς πάνω στη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Άντε, και στα δικά μας, να ευχηθούμε…

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles