19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια

    Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, ΜΤΝ Κύπρου και Τμήμα Τροχαίας ενώνουν δυνάμεις για τη διαφώτιση του κοινού.

    Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, σε συνεργασία με την ΜΤΝ Κύπρου και το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου, εξήγγειλε εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια με στόχο τη διαφώτιση και λήψη μέτρων για τη μείωση των οδικών δυστυχημάτων στην Κύπρο.

    Η εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια ξεκίνησε συμβολικά και επίσημα την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου, σε χώρους αναψυχής, με τη διανομή συσκευασιών αλκοτέστ μιας χρήσης από μέλη και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ενώ σε επόμενο στάδιο η διανομή θα επαναληφθεί  σε κυκλοφοριακούς κόμβους για τους οδηγούς σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας.

    Η ΜΤΝ, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες για ασφαλή οδήγηση, προχώρησε στην κάλυψη της δαπάνης για την κατασκευή από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό των αλκοτέστ, οι οποίες  θα δίνουν τη δυνατότητα στους οδηγούς να κάνουν με δική τους πρωτοβουλία το αλκοτέστ ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν αν μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια.

    Η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου για την εξαγγελία της εκστρατείας ανέφερε ότι ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια, έχει περιλάβει, τα τελευταία πέντε χρόνια, στις προτεραιότητές του την Οδική Ασφάλεια και ότι από το 2006 ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή εκστρατεία του Ερυθρού Σταυρού για την Οδική Ασφάλεια, πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων διαφώτισης σε Κύπρο και Ευρώπη.

    Η Chief Marketing Officer της MTN Κύπρου, κ. Στέφανη Μηνά, ανέφερε στο χαιρετισμό της ότι η MTN, ως μια ευαισθητοποιημένη εταιρεία σε θέματα που αφορούν την κυπριακή κοινωνία, συνεργάζεται με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό και το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου στην εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια. Παράλληλα, ανέφερε ότι η ΜTN, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια, διαχειρίζεται σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει ενέργειες που συμβάλλουν στην περαιτέρω ενημέρωση του προσωπικού, των πελατών της και του κοινού αναφορικά με  το θέμα, προβάλλοντας σχετικά μηνύματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles