17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Η τηλεόραση της Apple θα υποστηρίζει το Siri

    Στην Apple φαίνεται ότι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση δραστηριοποίησης στην αγορά των τηλεοράσεων, όχι μόνο με κάποιο σχετικό gadget όπως το Apple TV, αλλά με μία πραγματική… Apple TV. Το ενδιαφέρον της αμερικανικής εταιρείας, αλλά και του Steve Jobs προσωπικά, όπως αναφέρεται στη βιογραφία του, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες φήμες που θέλουν την Apple όχι μόνο να κυκλοφορεί τηλεόραση, αλλά αυτή να αξιοποιεί τις δυνατότητες του Siri.

    Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να διαθέτει στην αγορά τη δική της τηλεόραση στις αρχές του 2013, με κάποιους βέβαια να σημειώνουν ότι ίσως η κυκλοφορία της να επισπευστεί ακόμη περισσότερο ώστε να είναι διαθέσιμη ακόμη και μέσα στο επόμενο έτος.

    Το σίγουρο είναι ότι στο Κουπερτίνο θέλουν πραγματικά να κατασκευάσουν ένα ξεχωριστό προϊόν, που θα αλλάξει την αγορά, όπως ακριβώς έγινε με το iPhone και το iPod. Αυτό ήταν και ένα πιθανότατα και ένα από τα τελευταία οράματα του Steve Jobs, που σίγουρα έχει αφήσει τη “σφραγίδα” του στα σχέδια που δουλεύονται από το team της αμερικανικής εταιρείας. Μάλιστα, λέγεται ότι και η ιδέα ενσωμάτωσης του Siri ήταν δική του, ενώ, όπως είπε ο ίδιος στον Walter Isaacson και αναφέρεται στη βιογραφία του, θέλει η τηλεόραση της Apple να “έχει το πιο απλό user interface που μπορεί να φανταστεί κανείς.”

    Εκείνο που μένει να δούμε είναι πότε θα γνωρίσουμε την πρώτη πραγματική Apple TV και πώς θα ονομάζεται. Σίγουρα θα είναι ένα προϊόν που αναμένουμε με ενδιαφέρον…

    Πηγή: Computer and Video Games

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles