19.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Νέα υπηρεσία SPLIT BILL από τη CYTAmobile-VODAFONE

    Η Cytamobile-Vodafone εστιάζει την προσοχή της στις ανάγκες των επιχειρηματικών της πελατών και θέτει σε εφαρμογή την υπηρεσία Split Bill.

    Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, μέσω μίας πολύ εύκολης και απλής εφαρμογής, να καλύπτουν μέρος του μηνιαίου λογαριασμού των υπαλλήλων τους με το ποσό που επιθυμούν, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καλύπτεται από τον ίδιο τον υπάλληλο.

    Η υπηρεσία προσφέρεται μετά από αίτηση σε οποιοδήποτε Cytashop ή μέσω των Συμβούλων Επιχειρηματικών Πελατών της Cyta. Στην αίτηση παροχής της υπηρεσίας θα δηλωθεί το κινητό τηλέφωνο Προγράμματος Συμβολαίου Cytamobile-Vodafone της εταιρείας, στο οποίο θα χρεωθεί το τέλος σύνδεσης €10 εφάπαξ (συμπ. ΦΠΑ) και η μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας €7,50 (συμπ. ΦΠΑ), ανεξαρτήτως του αριθμού των κινητών τηλεφώνων που θα ενταχθούν στην υπηρεσία.

    Για να είναι δυνατή η διαχείριση της υπηρεσίας Split Bill, είναι απαραίτητο:
    α) η εταιρεία και οι υπάλληλοι, στους οποίους θα επιχορηγείται μέρος του μηνιαίου λογαριασμού, να είναι συνδεδεμένοι με Πρόγραμμα Συμβολαίου της Cytamobile-Vodafone και
    β) η εταιρεία να εγγραφεί και να δημιουργήσει λογαριασμό στην υπηρεσία ebill, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 132, στην ιστοσελίδα  www.cytamobile-vodafone.com ή στον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles