18.5 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel μέσω της υπηρεσίας Διαδραστικής διαφήμισης

    Ο Όμιλος Παπαέλληνα και συγκεκριμένα οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ επέλεξαν την υπηρεσία διαδραστικής διαφήμισης (Interactive TV Advertising),  με σκοπό την προώθηση των τελευταίων προσφορών τους. Συγκεκριμένα οι συνδρομητές της PrimeTel που έχουν στο πακέτο τους τηλεόραση, μπορούν να επιλέξουν την ένδειξη «FOR OFFERS PRESS », η οποία βρίσκεται στην μπάρα του κυρίως μενού. Πατώντας το μπλε πλήκτρο που βρίσκεται στο τηλεχειριστήριο τους, οι συνδρομητές μπορούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες προσφορές της αγαπημένης τους υπεραγοράς.

    Οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι οι πρώτες στο είδος τους που χρησιμοποιούν την καινοτόμο υπηρεσία διαδραστικής διαφήμισης (Interactive TV Advertising) που παρέχει η PrimeTel.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες διαφήμισης της PrimeTel δίνουν τη δυνατότητα σε εταιρείες και επιχειρήσεις να προωθήσουν μέσω τηλεόρασης τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με ένα πρωτοποριακό, μετρήσιμο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι υπηρεσίες αυτές εφαρμόζονται εύκολα ανάλογα με το προϊόν και την υπηρεσία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles