17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Πιάσε το δικό σου 95 τώρα !

    Η PrimeTel Mobile, η νέα υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, είναι εδώ και ξεκινάει το Μάιο με πρόθεμα 95!

    Η PrimeTel Mobile σου δίνει την ευκαιρία να προκρατήσεις από τώρα τον αριθμό που εσύ θέλεις, μέσω της υπηρεσίας Reserve your Number. Εάν θες και εσύ ο αριθμός του κινητού σου να είναι ένα συμβολικό νούμερο για σένα, όπως η ημερομηνία γέννησής σου, οι τυχεροί σου αριθμοί ή το ταίρι του σταθερού σου τηλεφώνου, κάνε κλικ στο www.primetel.com.cy/mobile και προκράτησέ τον.

    Σχημάτισε τον αριθμό της επιλογής σου και η PrimeTel θα στον προκρατήσει ή θα σου δώσει εναλλακτικές επιλογές. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες κατηγορίες, οι PrimeTel numbers και οι Gold numbers, οι τιμές των οποίων είναι €20 και €100 αντίστοιχα*.

    Με την προκράτηση του αριθμού σου θα λάβεις και ένα SIM pack αξίας €15, με αρχικό χρόνο ομιλίας €10.

    Βιάσου! Εάν προκρατήσεις τον αριθμό σου πριν από την εμπορική διάθεση της PrimeTel Mobile pay as you go, θα λάβεις το SIM pack εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

    Από την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011, η υπηρεσία Reserve your Number θα είναι διαθέσιμη με περισσότερους από 100 000 αριθμούς και ισχύει τόσο για υπηρεσίες καρτοκινητής – PrimeTel Mobile pay as you go όσο και για συμβολαίου – PrimeTel Mobile pay monthly.

    Η υπηρεσία καρτοκινητής PrimeTel Mobile pay as you go θα είναι σύντομα κοντά σου, ενώ η υπηρεσία PrimeTel Mobile pay monthly θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι. Κάθε συνδρομητής της PrimeTel Mobile pay as you go, θα μπορεί να διατηρήσει τον υπάρχων αριθμό, εάν το επιθυμεί, και κατά τη μεταφορά του στην υπηρεσία PrimeTel Mobile pay monthly.

    Είσαι έτοιμος; Πιάσε το δικό σου 95 ΤΩΡΑ!

    *Οι τιμές είναι εορταστικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles