17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιείται το 3ο InfoCom Mobiles & Αpps: Live, Create & Share

    Πραγματοποιείται την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, το 3ο Συνέδριο InfoCom Mobiles & Αpps: Live, Create & Share «Συσκευές – Υπηρεσίες – Λειτουργικά – Εφαρμογές – Δίκτυα».

    Στόχος του 3ου Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Apps είναι να αναδείξει τη συμβολή της Κινητής Τηλεφωνίας στην εξέλιξη, την παραγωγικότητα και τη δημιουργία ενός νέου τρόπου ζωής, αλλά και τον ρόλο της ως βασικού πυλώνα ανάπτυξης της νέας οικονομίας και μοχλού για την έξοδο από την κρίση.

    Παράλληλα, εστιάζοντας στην αγορά των Apps, το Συνέδριο φιλοδοξεί να αναδείξει τη νέα τάση σύγκλισης που έχει υπερβεί τα όρια των ασύρματων επικοινωνιών, των smartphones και των tablets και έχει επεκταθεί όχι μόνο στις τηλεοράσεις (smart TVs), αλλά σχεδόν σε όλο το φάσμα των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών. Πρόκειται για μια τάση που δημιουργεί νέες ευκαιρίες και συγκεντρώνει σε ένα ευρύτερο οικοσύστημα πολλές διαφορετικές εταιρείες οι οποίες αναπτύσσουν, διαθέτουν ή αξιοποιούν υφιστάμενες και νέες εφαρμογές, ως διαδραστικό «εργαλείο» δουλειάς στην ενημέρωση, τη διαφήμιση, την προώθηση ή την πώληση.

    Το 3ο Συνέδριο Mobile, Smartphones, Tablets & Εφαρμογών «InfoCom Mobile & Αpps» (www.infocomapps.gr) τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, της ΕΕΤΤ, της ΕΕΚΤ και του ΣΕΚΕΕ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles