23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αυτά θα είναι τα specs του (επιτέλους) bezel-less Sony!

    Εδώ και καιρό έχουμε πληροφορίες ότι η Sony ετοιμάζεται να “αποτάξει” τα bezels για ένα smartphone με νέα σχεδίαση, η οποία δε θα διαθέτει καθόλου πλαίσια. Μπορεί να έχει αργήσει, αλλά “κάλλιο αργά παρά ποτέ”.

    Η πρώτη bezel-less ναυαρχίδα της ιαπωνικής εταιρείας θα διαθέτει το model name H8541 και τώρα γνωρίζουμε και κάποια από τα specs της.

    sony-bezel-less

    Έτσι θα διαθέτει οθόνη 4K 5,7 ιντσών ανάλυση HDR με Gorilla Glass 5 και μπαταρία 3.420mAh. Θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 835 καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει στο MWC το Φεβρουάριο σε μία περίοδο που ο νεότερος Snapdragon 845 δε θα είναι έτοιμος να παραδοθεί σε άλλες κατασκευάστριες (ας μην ξεχνάμε τη συνεργασία Qualcomm και Samsung), ενώ θα διαθέτει 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, NFC, USB Type-C port και υποστήριξη του προτύπου IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

    Θα τρέχει ακόμη το Android 8.0 Oreo και οι διαστάσεις της θα είναι 149 x 74 x 7.5 χιλιοστά, ενώ δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη στοιχεία για την κάμερα της συσκευής. Σίγουρα όμως εκείνο που περιμένουμε περισσότερο απ’ όλα είναι το design της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles