20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο smartphone από την Κίνα που ενσωματώνει triple camera

    Η κινεζική εταιρεία 360 Mobile ετοιμάζει ένα νέο Android smartphone το οποίο θα διαθέτει triple camera, στα πρότυπα του Huawei P20 Pro. Πρόκειται για το μοντέλο 360 N7, διάδοχο του 360 N5, που η εταιρεία κυκλοφόρησε πέρυσι.

    Triple-Camera 360 N7

    Αν και οι προδιαγραφές της συσκευής είναι, προς το παρόν, άγνωστες, μία πρόσφατη ανάρτηση στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo αποκαλύπτει το σχεδιασμό του, από τον οποίο φυσικά ξεχωρίζουμε την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, η οποία ωστόσο είναι σε οριζόντια διάταξη και όχι σε κάθετη όπως στην πρόταση της Huawei.

    Στο κάτω μέρος της κάμερας διακρίνεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ το νέο smartphone φαίνεται να διαθέτει unibody σχεδιασμό με stripes για την κεραία στο πάνω και κάτω μέρος του οπίσθιου πάνελ του.

    360-N7_1

    Πρόσφατα μάλιστα, εμφανίστηκε και στο benchmarking site AnTuTu, όπου συγκέντρωσε 133.000 πόντους, οδηγώντας σε εικασίες ότι θα διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 636 της Qualcomm, με την 360 Mobile να διαψεύδει τις φήμες και να αφήνει να εννοηθεί ότι θα έρθει με Helio P60.

    Η ανακοίνωση της συσκευής αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου σε event που έχει προγραμματίσει η εταιρεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles