18.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Agent Carter. Αποκαλύψεις για τη νέα τηλεοπτική σειρά της Marvel!

    Η Agent Carter ή αλλιώς η αγαπημένη του Captain America που την υποδύεται η Hayley Atwell, είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι θα αποκτήσει τη δική της τηλεοπτική σειρά. Προσφάτως, οι υπεύθυνοι της Marvel  έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το νέο τους τηλεοπτικό εγχείρημα, καθώς επίσης και το επίσημο teaser poster, το οποίο φέρει και το logo της σειράς.

    agenctcarterpeggy

    Σύμφωνα με την υπόθεση της νέας τηλεοπτικής σειράς Marvel’s Agent Carter, οι τηλεθεατές θα ακολουθήσουν τα βήματα της Peggy Carter με το story να διαδραματίζεται αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. H ηρωίδα προσπαθεί να μάθει να ζει στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για αυτήν μετά το τέλος του πολέμου και ειδικότερα μετά την απώλεια του αγαπημένου της Steve Rogers (Captain America). Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς θα παρακολουθήσουμε την Agent Carter να αναλαμβάνει ριψοκίνδυνες αποστολές για λογαριασμό της μυστικής υπηρεσίας SSR (Strategic Scientific Reserve), αλλά και να μπλέκει σε νέες περιπέτειες με τον πολυεκατομμυριούχο Howard Stark (πατέρα του Tony Stark). Σύμφωνα με του υπευθύνους της Marvel πηγή έμπνευσης για τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρόκειται να πατήσει πάνω στο πετυχημένο μοντέλο του Agents of S.H.I.E.L.D., θα είναι οι ταινίες Captain America (The First Avenger και The Winter Soldier), καθώς επίσης και το “Marvel One-Shot: Agent Carter”.

    marvels-agent-carter-poster-640x480

    Αν και έχει επιβεβαιωθεί το όνομα της Hayley Atwell μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα επίσημο για τον Dominic Cooper, ο οποίος υποδύθηκε τον Howard Stark στις ταινίες. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να παίξει ξανά το ρόλο του εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου Howard Stark. Η σειρά “Marvel’s Agent Carter” αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στο αμερικανικό δίκτυο ABC στα τέλη του 2014 με αρχές του 2015.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles