16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Αλλαγές στο Xbox – Νέα πρόεδρος η Sarah Bond

    Η Microsoft αναδιοργανώνει το Xbox, με τη Sarah Bond να προάγεται σε Πρόεδρο του τμήματος. Από τη νέα της θέση, η Bond θα επιβλέπει ολόκληρη την πλατφόρμα Xbox και αναμένεται να δούμε τι επιφυλάσσει για το μέλλον. Η Bond εργάζεται στη Microsoft από το 2017 και μέχρι πρόσφατα ήταν εταιρικός αντιπρόεδρος στο Xbox. Σχολιάζοντας την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Bond έγραψε: «Xbox. Είναι τιμή. Πάντα».

    Στο νέο της ρόλο ως Πρόεδρος του Xbox, η Bond θα επιβλέπει ομάδες Xbox που καλύπτουν τομείς όπως οι συσκευές, η εμπειρία παικτών και δημιουργών, η μηχανική πλατφόρμας, η στρατηγική, ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, τα δεδομένα και οι αναλύσεις, καθώς και η επιχειρηματική ανάπτυξη.

    Επιπλέον, το αφεντικό των Microsoft Game Studios Matt Booty προήχθη σε πρόεδρο περιεχομένου παιχνιδιών και στούντιο. Από αυτό το πόστο, θα επιβλέπει τη ZeniMax και τη Bethesda. Ωστόσο, η Zenimax και η Bethesda θα συνεχίσουν να λειτουργούν σαν ξεχωριστές οντότητες, απλώς θα αναφέρουν τις δραστηριότητές τους στον Booty, υποδεικνύοντας έτσι στενότερη συνεργασία. Ο Spencer ενημέρωσε με σημείωμα το προσωπικό σχετικά με τις αλλαγές.

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρώτο official After Party του Gameathlon είναι γεγονός! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles