20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε νέα beta για το Tekken 8 – Δείτε το Feng Wei σε δράση

    Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το Tekken 8, παρουσιάζοντας τον Feng Wei σε δράση. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι το επόμενο closed beta test θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου.

    Η κλειστή beta του Tekken 8 θα επιτρέψει στους παίκτες να δοκιμάσουν online ανταγωνιστικό παιχνίδι head-to-head με αντιστοίχιση μεταξύ πλατφορμών, αυξάνοντας το επίπεδο ανταγωνισμού. Θα επιτρέπει να γίνουν pair με άλλους ανεξάρτητα από το πού παίζουν. Θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν το Tekken Fight Lounge, ένα καθηλωτικό λόμπι όπου οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να έχουν πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά και game modes.

    Στο Tekken Fight Lounge, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν Avatar, να επικοινωνήσουν με άλλους παίκτες με συνομιλία και emotes, να ρυθμίσουν την εύρεση συμπαικτών και να βιώσουν τους ποικίλους τρόπους παιχνιδιού μέσω τεσσάρων ξεχωριστών περιοχών που ονομάζονται Battle Area, Customization Shop, Tekken Dojo και Beach Area. Το Lounge θα περιλαμβάνει επίσης την επιστροφή του Tekken Ball, του αγαπημένου μίνι παιχνιδιού που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Tekken 3 όπου επικές μάχες «δίνονται» σε ένα γήπεδο beach volley. Η beta του Tekken 8 θα επιτρέψει στους δοκιμαστές να δοκιμάσουν λειτουργίες στο Battle Area και στο Customization Shop. Περισσότερες δυνατότητες για το Tekken Fight Lounge θα ανακοινωθούν σύντομα.

    Το Tekken 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam στις 26 Ιανουαρίου 2024.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles