16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το πρώτο expansion του Atomic Heart (trailer)

    Το Atomic Heart αποτέλεσε ένα game που ξεκίνησε σεμνά και ταπεινά. Στην πορεία του όμως… γιγαντώθηκε, διεκδικώντας τον τίτλο ενός εκ των πιο αναμενόμενων games των τελευταίων ετών. Όπως φαίνεται άλλωστε και από τις πωλήσεις, το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, ξεπερνώντας τους 5 εκατομμύρια παίκτες μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες από την κυκλοφορία του.

    Ουσιαστικά,  το παιχνίδι είναι ένα ενδιαφέρον μείγμα από first-person shooter, action και survival horror με ολίγον από puzzle-solving στο μείγμα. Χωρίς αμφιβολία, το παιχνίδι δείχνει να έχει κάτι για τον καθένα, καθώς ξεχωρίζει για τον πολυποίκιλο χαρακτήρα του gameplay, δίνοντας στους gamers να προσεγγίζουν τις καταστάσεις όπως εκείνοι το επιθυμούν. Για παράδειγμα, βλέποντας ένα αντίπαλο ρομπότ μπορούν να εφαρμόσουν μια stealth τεχνική ή να οπλίσουν την καραμπίνα τους και… όποιον πάρει ο χάρος ή οι πιο μεθοδικοί να βασανίσουν τους «αντιπάλους» τους με έναν συνδυασμό kinetic, elemental και melee επιθέσεων.

    Τώρα, η Focus Entertainment και η Mundfish είναι έτοιμες για το πρώτο expansion και ανακοίνωσαν το Annihilation Instinct. Συνεχίζοντας μετά τα γεγονότα του κύριου παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε για PC και κονσόλες το Φεβρουάριο, είναι το πρώτο από τα τέσσερα προγραμματισμένα DLC packs.

    O παίκτης ξεκινά ένα ταξίδι μέσα από το νέο συγκρότημα Mendeleev και τους γύρω βάλτους, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια για τη NORA καθώς το Major P-3 τραβιέται πίσω στην εγκατάσταση 3826.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Xbox: Πως θα κερδίσετε το συλλεκτικό Series S από την ταινία Barbie

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles