23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το “The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone”

    Η εκδοτική εταιρεία Microids και η IMPS, ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων των Smurfs, ανακοίνωσαν το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone και αποκάλυψαν τις πρώτες εικόνες αυτού του 3D adventure / platform game, το οποίο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2023 σε Nintendo SwitchPlayStation 4, PlayStation 5, Xbox OneXbox Series X|S και PC.

    Το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone, που αναπτύχθηκε από το OSome Studio, είναι μια ολοκαίνουρια ιστορία και συνέχεια του προηγούμενου τίτλου που κυκλοφόρησε το 2021 από το ίδιο στούντιο, του The Smurfs – Mission Vileaf.

    Τι είναι το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone

     Ο Handy Smurf δημιούργησε μια επαναστατική εφεύρεση: το SmurfoMix! Όπως, του λείπει ένα κρίσιμο συστατικό, το Green Stone, που βρίσκεται στα άπληστα χέρια του Gargamel.

    Ξεκινά μια αποστολή να ανακτήσει το φημισμένο Green Stone, ένα σημαντικό συστατικό που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει σημαντικά την εφεύρεσή του, μέσα από το εργαστήριο του Gargamel. Όμως ένα μοιραίο το ανατινάζει και τα κομμάτια του διασκορπίζονται σε όλη την έκταση της Cursed Land. Εκτός του ότι οι απίστευτες δυνάμεις αντιγραφής και καταστροφής της ύλης απελευθερώθηκαν στους ερημότοπους, το Green Stone απελευθέρωσε τη Stolas, μια νέα οργάνωση που θέλει να επιβάλει τον τρόμο.

    Μια ομάδα 4 Smurfs πρέπει να σώσει την Cursed Land από τους πανίσχυρους Stolas! Καλά εξοπλισμένα, τα Smurfs μπορούν να στηριχτούν στο SmurfoMix και σε έναν αναπάντεχο σύμμαχο… τον ίδιο τον Gargamel!

    Βασικά Χαρακτηριστικά

    -Γνωρίστε μια ομάδα 4 εμβληματικών Smurfs: τους Handy SmurfBrainy SmurfClumsy Smurf και Smurfstorm.

    -Πρακτικό και διαισθητικό gameplay που θα ενθουσιάσει τόσο τους λάτρεις των Smurfs όσο και τους λάτρεις των action / platform games.

    -Απολαύστε το δυναμικό gameplay με εξερεύνηση, στοιχεία platform και ακόμα πιο έντονες μάχες, χάρις στο SmurfoMix!

    -Για πρώτη φορά σε ένα videogameσυνεργαστείτε με τον Gargamel! Χρησιμοποιήστε τους τηλεμεταφορείς του για να ταξιδέψετε στην Cursed Land και ανακαλύψτε 3 ολοκαίνουριες, ανεξερεύνητες περιοχές.

    -Συλλέξτε διάφορες πρώτες ύλες για να αποκτήσετε το BoostiBoom και βελτιώστε το SmurfoMix σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας!

    -Ξεκινήστε την περιπέτεια με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας στο coop mode.

    -Μια νέα ιστορία με σεβασμό στο license, που διαδραματίζεται σε ένα όμορφο, άρτια δημιουργημένο σύμπαν!

    Το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone θα κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles