15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ανατριχιαστική… βόλτα στο remake του Haunted Mansion (trailer)

    Μήπως είστε fan των ταινιών τρόμου και αναζητάτε κάτι να ανεβάσει την ένταση στα ύψη; Ετοιμαστείτε για μια τρομακτική και ανατριχιαστική βόλτα στο Haunted Mansion. Το επερχόμενο remake της ταινίας του 2003 μόλις απέκτησε επίσημο trailer, στο οποίο μια οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα σπίτι τρόμου. Όχι, δεν είναι το σπίτι του David Harbour και της Lily Allen με τη μοκέτα στα μπάνια!

    Με πρωταγωνιστές τους Rosario Dawson, LaKeith Stanfield και Chase W. Dillon ως κατοίκους, μαζί με τους Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Dan Levy, Jamie Lee Curtis και Jared Leto ως spooks, η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Justin Simien του Dear White People. Στο trailer βλέπουμε φαντάσματα του νερού που θέλουν να πνίξουν κάποιον, φαντάσματα σε καθρέφτες που θέλουν να πετάξουν ένα τσεκούρι και τον Hasan Minhaj ως σκιτσογράφο που δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει. Το remake της ταινίας του 2003 με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι θα βγει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles