15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ανατριχιαστικό το πρώτο trailer του Killers of the Flower Moon

    Μετά τη θερμή υποδοχή που έλαβε στο Φεστιβάλ των Καννών, η επερχόμενη ταινία του Martin Scorsese Killers of the Flower Moon απέκτησε το πρώτο της full-length trailer από την Apple.

    Ο Scorsese ενώνει τις δυνάμεις του για ακόμα μια φορά με τους Leonardo DiCaprio και Robert De Niro σε ένα ιστορικό δράμα που πρωταγωνιστούν οι Lily Gladstone και Jesse Plemons. Οι Eric Roth και Scorsese έχουν επιμεληθεί το σενάριο με βάση το ομώνυμο βιβλίο του David Grann που αφηγείται την ιστορία των δολοφονιών της φυλής Osage, προκειμένου να αφαιρεθεί ο πλούτος τους και τα πλούσια σε πετρέλαιο εδάφη τους. Η ταινία αφηγείται την ιστορία των δολοφονιών και την επακόλουθη κυβερνητική έρευνα μέσω του ειδυλλίου του Ernest Burkhart (DiCaprio) και της Mollie Kyle (Gladstone).

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το cast συμπληρώνεται από τους Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbot Jr., Pat Healy, Scott Shepard, Jason Isbell and Sturgill Simpson.

    Διαβάστε επίσης:

    “Ανεμικές” επιδόσεις στο box office για το Indiana Jones and the Dial of Destiny

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles