16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Η animated περιπέτεια φαντασίας Trollhunters φέρει τη σφραγίδα του Guillermo del Toro

    Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα κάνει την άφιξή του στο Netflix το Trollhunters, το καινούργιο project του πολυάσχολου Guillermo del Toro. Είναι βασισμένο στο παιδικό βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2015 από τον ίδιο και τον Daniel Krauss, μία  δουλειά που στριφογύριζε στο μυαλό του διάσημου σκηνοθέτη εδώ και χρόνια. To πρώτο trailer από το επικό αυτό saga που έχει ανάλογη γλυκιά, ρετρό ατμόσφαιρα όπως το Stranger Things κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στο New York Comic Con.

    trollhunters-trailer-1

    Πίσω από το animated βρίσκεται η υποστήριξη της Dreamworks Animation που σίγουρα βλέπει στο πρόσωπο του del Toro μία μεγάλη ευκαιρία για να αναπτύξει τις παραγωγές της. Αυτό που έχει καταφέρει ήδη δηλαδή με τίτλους όπως Knights of Sidonia και Voltron: Legendary Defender.  
    Η ιστορία του Trollhunters επικεντρώνεται σ’ έναν συνηθισμένο έφηβο, τον Jim Lake Jr. που ένα πρωινό καθώς πηγαίνει στο σχολείο θα βρει ένα περίεργο φυλαχτό. Αυτό θα του αποκαλύψει έναν απίστευτο μυστικό πολιτισμό από τρολ που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη μικρή πόλη της Arcadia. Μαζί με τους δεκαπεντάχρονους φίλους του θα ξεκινήσει να ζει μοναδικές περιπέτειες δίπλα σε εντυπωσιακά πλάσματα και θα βρεθεί να υπερασπίζεται τα καλά τρολ απο τις σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν να τα εξοντώσουν.
    Υπάρχει ένας τόνος μελαγχολίας στο project αφού εδώ ακούγεται η φωνή του Anton Yelchin που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή. Η animated σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.  

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles