18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Επιχειρηματικότητα, Έρευνα και Virtual Reality»

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση που θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 6.00 το απόγευμα από το #DisruptCyprusLive, με θέμα: «Επιχειρηματικότητα, Έρευνα και Virtual Reality».

    Στο πλαίσιο της συζήτησης θα τεθούν και θα αναλυθούν διεξοδικά οι προοπτικές και το μέλλον της εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας τόσο στην Κύπρο όσο και παγκόσμια, αλλά και το πως η ψυχολογία συνδέεται και επηρεάζει την πορεία τους.

    Βασικός ομιλητής θα είναι ο κ. Μάριος Αβρααμίδης, Καθηγητής Γνωστικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ο οποίος διευθύνει το Εργαστήριο Πειραματικής Ψυχολογίας. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του κέντρου αριστείας RISE Up, το οποίο υπηρετεί από τη θέση του Pillar Leader of Human Factors & Design. Στο RISE Up διευθύνει παράλληλα την ερευνητική ομάδα Cognitive and Clinical Applications MRG.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο κ.Αβρααμίδης, είναι ιδρυτικό μέλος 3 εταιρείων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη λογισμικού και καινοτόμων λύσεων Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητας για διαφορετικούς τομείς: την Silversky3D Virtual Reality Technologies Ltd (http://silversky3d.com), την MentisVR Ltd (http://www.mentis-vr.com/), και την ImmerSEAv Ltd.

    Τέλος, σημειώνεται ότι  διαδικτυακή συζήτηση θα γίνει στα Ελληνικά, και θα μεταδίδεται από την ιστοσελίδα του Silversky3D.com στο facebook. Για εγγραφές ακολουθείστε το σύνδεσμο https://bit.ly/DisruptCyprusLive17062020.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles