18.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Anonymous – OpGoldenDawn: διαρρέουν τεράστια ποσότητα εμπιστευτικών εγγράφων από Υπ. Εξ., ΟΑΣΕ και άλλους φορείς

  Τεράστιων  διαστάσεων διαρροή εγγράφων αποκαλύπτουν οι Anonymous σήμερα, στα πλαίσια της επιχείρησης OpGoldenDawn. Η διαδικτυακή κολεκτίβα, μετά από μήνες που κρατούσε «χαμηλό» προφίλ λόγω απανωτών συλλήψεων μελών της, ήρθε στο προσκήνιο με μία χωρίς προηγούμενο διαρροή.

  Χωρίς τίτλο

  Από την διεύθυνση Α3,  Διεύθυνση Χωρών Νοτιανατολικής Ευρώπης του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (OSCE), διέρρευσαν περίπου 3700 έγγραφα, υψηλής και μέτριας εμπιστευτικότητας.

  Τα link για τα αρχεία είναι διαθέσιμα από τους Anonymous και από μία γρήγορη ανάγνωση διαπιστώνουμε πως πρόκειται για αναφορές σε σχέση με την δραστηριότητα του Υπουργείου Εξωτερικών, αναφορές από τις διάφορες πρεσβείες με αποδελτίωση τύπου, σημειώσεις για συναντήσεις διπλωματών και στελεχών και διάφορες αναφορές σε σχέση με την έκρυθμη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική κατάσταση στη Μεσόγειο.

  Την βαρύτητα των εγγράφων δεν μπορεί να την διαπιστώσει κανείς αν δεν τα εξετάσει με προσοχή. Μία τέτοιου είδους διαρροή θα περιμέναμε να την επεξεργαστεί ένας οργανισμός ακτιβιστών επιπέδου Wikileaks.

  Ο πρώτος που μετάδωσε την είδηση της διαρροής ήταν ο Eduard Kovacs στο SoftPedia και η ανακοίνωση των Anonymous όπως αναρτήθηκε στο Cyberguerilla.org έχει ως εξής:

  Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα. Παράλληλα με το οικονομικό χάος, η κυβέρνηση επέτρεψε στους Ναζί της Χρυσής Αυγής να σαμποτάρουν την αξιοπρέπεια μίας ολόκληρης χώρας, καθώς και των αρχών περί ελευθερίας ηθικής της Ευρώπης.

  Σήμερα, δίνουμε το πρώτο χτύπημα ,σε μια σειρά από διαρροές που θα αφήσουν τα στόματα ανοιχτά, για να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης της Ελλάδας στην κατασκοπεία με την βοήθεια των μονάδων διαδικτυακού εγκλήματος του ENISA και του ΟΑΣΕ. Οι υπεύθυνοι για τις συλλήψεις των αδελφών μας lulz, θα τιμωρηθούν με την επιχείρηση OP Payback.Το 13 είναι ένας ιερός αριθμός,οπότε δίνουμε αυτό το χτύπημα για να τον φτάσουμε.

  Απολαύστε τα leaks από – Α3 Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη. 
  “Περιορισμένα” έγγραφα.
  Περίπου 3700 έγγραφα που κατατάσσονται σε πολλά είδη όπως : για επίσημη χρήση,περιορισμένα και εμπιστευτικά

  Με μία ματιά :

  http://imgur.com/a/8IwDw/all

  Κύρια Αρχεία:

  http://bayfiles.net/file/Y2k9/EgWemy/mofagr1.rar

  http://bayfiles.net/file/Y2rv/Dwgumn/mofagr2.rar

  We are Anonymous, We are Legion, 
  We do not Forgive, We do not Forget
  Expect us

  Διαδώστε αυτό το μήνυμα και κάντε mirrors -μην αφήνετε τους “καθαριστές” της κυβέρνησης να κάνουν τη βρωμοδουλειά τους.

  High five to all the lulz and anons outthere

  Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται περισσότερα.

  Εξ όσων διαπιστώνουμε από το download, τα αρχεία φαίνονται ασφαλή σε περίπτωση που επιθυμείτε να τα μελετήσετε ή να κάνετε mirrors.

  Από την πλευρά του Υπουργείου Εξωτερικών, ανακοινώθηκε πως πρόκειται για παραβίαση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου, για την οποία έχει διαταχθεί έρευνα. Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση, εδώ

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles