18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Ahsoka – Δείτε το νέο teaser πριν την πρεμιέρα στο Disney+

    Το τελευταίο trailer για το Ahsoka είναι σίγουρο ότι έδωσε τροφή για αρκετές συζητήσεις, μέχρι να φτάσει η στιγμή για την πολυπόθητη πρεμιέρα. Φυσικά, το σημείο που στάθηκαν οι περισσότεροι είναι ένα συγκεκριμένο πλάσμα, με το οποίο οι fans του Star Wars: Rebels είναι αρκετά εξοικειωμένοι. Η Purrgil, μια γιγαντιαία διαστημική φάλαινα, εμφανίστηκε στο trailer, τη στιγμή που το σκάφος της Ahsoka κατευθυνόταν κατά πάνω της.

    Σημειώνεται ότι οι φάλαινες Purrgil ήταν παρούσες στην 3η σεζόν του The Mandalorian, καθώς ο Din και ο Grogu ταξίδεψαν στο hyperspace με το N1 Starfighter. Ο Grogu τις παρατήρησε και η σιλουέτα τους μπορούσε σαφώς να διακριθεί. Πρόκειται για πλάσματα με τα οποία ο Ezra Bridger ανέπτυξε μια ισχυρή σύνδεση στο Rebels. Ήταν σε θέση να επικοινωνήσει μαζί τους, κάτι που έπαιξε ρόλο στην τελική εξαφάνιση του ίδιου και του Thrawn στο τέλος της 4ης σεζόν.

    Μήπως, λοιπόν, ο συνδυασμός του trailer για το Ahsoka και της 3ης σεζόν του The Mandalorian αποτελεί μια υπόδειξη για τους θαυμαστές για το πώς θα βρεθεί ο Ezra;  Κατά τη διάρκεια του φινάλε της 4ης σεζόν του Rebels, με το μέλλον του πλανήτη του σε κίνδυνο, ο Ezra έκανε την υπέρτατη θυσία. Με τη βοήθεια των φίλων του, ήταν σε θέση να καλέσει τη φάλαινα που τον βοήθησε να εξαλείψει ένα σημαντικό μέρος του στόλου του Thrawn.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες, μέσω ενός νέου teaser trailer, η Lucasfilm ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της σειράς Ahsoka στο Disney+ στις 23 Αυγούστου.

    Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεία Emmy: 23 υποψηφιότητες για σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles