15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Απίστευτη καθυστέρηση για το Mission: Impossible 8 – Πότε θα βγει στις αίθουσες

    Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους fans του Tom Cruise που αναμένουν να τον δουν στην επόμενη επικίνδυνη αποστολή του, αφού δε θα τον απολαύσουν στους κινηματογράφους πριν από το 2025.

    Η Paramount Pictures αποφάσισε να καθυστερήσει το επόμενο “Mission: Impossible”, όχι μερικούς μήνες αλλά σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς, αντί για τις 28 Ιουνίου που ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα, η ταινία απέκτησε νέα ημερομηνία την 23 Μαΐου 2025.

    Όπως και άλλες ταινίες της κλίμακας του “Mission Impossible”, η 8η ταινία σταμάτησε αναγκαστικά την παραγωγή εν μέσω της συνεχιζόμενης απεργίας SAG-AFTRA και δεν θα ολοκληρωθεί εγκαίρως για να βγει στο σινεμά το επόμενο καλοκαίρι. Είναι η μοίρα που καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές big-budget παραγωγές, μέχρι η ένωση ηθοποιών και τα στούντιο να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις και να καταλήξουν σε συμφωνία.

    Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι το νέο “Mission: Impossible”, όταν με το καλό φτάσει στη μεγάλη οθόνη, θα έχει νέο όνομα. Η Paramount και η Skydance αποσύρουν το δεύτερο μισό του τίτλου, δηλαδή το “Dead Reckoning Part Two”, παρά το γεγονός ότι το sequel θα ακολουθήσει άμεσα τα γεγονότα του “Dead Reckoning Part One” του 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Deadpool 3: “Παγώνει” η πρεμιέρα λόγω της απεργίας των ηθοποιών

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles