18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Απογείωση και για το Ethereum! Έπιασε τα 3.200$ για πρώτη φορά!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή γίνεται τεράστια… «μπίζνα» με τα κρυπτονομίσματα τους τελευταίους μήνες, καθώς η παράλληλη digital οικονομία που αναπτύσσεται όλα δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει. Μετά το BitCoin λοιπόν που έχει καταρρίψει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αλλά και την ξέφρενη πορεία του Dogecoin, τους τελευταίους μήνες έχει εκτοξευθεί και το Ethereum! Αυτή τη στιγμή το Ethereum έσπασε το φράγμα των 3.200 δολαρίων για πρώτη φορά, ενώ ακριβώς πριν από ένα χρόνο η αξία του ήταν μόλις στα 207 δολάρια!

    Αυτή τη στιγμή η συνολική αξία του Ethereum που υπάρχει στο πλανήτη εκτιμάται στα 350 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, η αιτία που το εκτόξευσε ακόμη περισσότερο είχε να κάνει με την απόφαση της ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων να επενδύσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 εκατομμύριων ευρώ σε Ethereum blockchain. Αν και το Ethereum είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο κρυπτονόμισμα, ωστόσο το Ether είναι πολύ πιο αναγνωρίσιμο στη διαδικασία του crypto-based εμπορίου, ενώ η επερχόμενη έλευση του Ethereum 2.0 ενδέχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στo παγκόσμιο digital οικονομικό στερέωμα που βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles