16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Αποκαλύπτεται ο κόσμος του Redfall σε νέο gameplay trailer

    Ένα εκτενές trailer, που προσφέρει μια χορταστική μάτια στον κόσμο του Redfall, έδωσε πριν από μερικές ώρες στη δημοσιότητα η Arkane Studios. Το πολυαναμενόμενο open world shooter συνεργασίας αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC και Xbox Series X/S στις 2 Μαΐου.

    Το πρόσφατο video ξεναγεί τους παίκτες στη Μασαχουσέτη, η οποία μετατρέπεται σε ένα ζωντανό εφιάλτη, μετά από ένα αποτυχημένο επιστημονικό πείραμα που απελευθερώνει μια ορδή από βρυκόλακες. Στο video game διακρίνονται έντονες επιρροές από το συγγραφέα βιβλίων τρόμου Stephen King. Το trailer φέρει τον τίτλο “Extended Gameplay and World Exploration” και, μέσα σε περίπου 3 λεπτά, αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία, όπως εκκλησίες, καταστήματα, αστυνομικά τμήματα κ.α.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην Ε3 του 2021 και κανονικά ήταν να κυκλοφορήσει πέρσι. Φυσικά, και αυτό πήρε αναβολή τον προηγούμενο Μάιο. Το open-world shooter είναι playable από ένα μόνο παίκτη ή σε συνεργασία με 4 ακόμα survivors, που ο καθένας έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες. Κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του abilities, η ατμόσφαιρα κόβει την ανάσα, ενώ το tactical gameplay δείχνει να υπερτερεί έναντι ενός brainless και πιο καταιγιστικού στυλ παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει το Hogwarts Legacy! Διπλάσιες οι πωλήσεις του από το Elden Ring

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles