16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Απολύθηκε λόγω του Pokemon Go!

    Η τρέλα για το Pokemon Go καλά κρατεί και έκανε έναν άνδρα στη Σιγκαπούρη να χάσει ακόμη και τη δουλειά του εξαιτίας του παιχνιδιού. Πώς;

    pokemon go

    Ο Sonny Truyen, ένας Αυστραλός που εργάζεται στη Σιγκαπούρη, ήταν τόσο εξαγριωμένος που το Pokemon Go δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στη χώρα, που έβρισε στο Facebook σε ένα σχετικό comment γράφοντας: “You can’t f**king catch Pokémon in this piece of f**king sh*t country.”

    1

    Μάλωσε στη συνέχεια με έναν άλλο χρήστη για το ζήτημα και το αποτέλεσμα ήταν να εξαγριώσει άλλους Facebook users, το θέμα όμως δεν έκλεισε εκεί.

    Δείτε ακόμη: Photos από τα 10 πιο αστεία μέρη που μπορεί κάποιος να πιάσει τα Pokemon του Pokemon Go!

    Κάποιοι βρήκαν πού εργάζεται (στην εταιρεία 90.co) και άρχισαν να δημοσιεύουν στη Facebook Page της εταιρείας του τα παράπονά τους για τη συμπεριφορά του.

    2

    Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος ο CEO να απαντήσει, σημειώνοντας ότι τερματίζουν τη συνεργασία τους με τον Truyen, καθώς δεν ανέχονται τέτοια γλώσσα και συμπεριφορά.

    Παιδιά, αν δε βρίσκετε ακόμη το Pokemon Go στο store του λειτουργικού σας, μη σκάτε και μην εκνευρίζεστε, γιατί οι συνέπειες μπορεί να σας στενοχωρήσουν…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles