23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Απόψε το “Scary Fast” event της Apple – Πως να το δείτε ζωντανά

    Όπως ήδη σας είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες, η Apple έχει προγραμματίσει για σήμερα ένα online streaming event, που φέρει το τίτλο ‘Scary Fast’. Στο πλαίσιο του event, η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει νέες συσκευές, αφού εκτός από τα iPhone 15 που είδαμε τον προηγούμενο μήνα, απομένουν τα καινούρια Mac και τα iPad.

    Απόψε, λοιπόν, (ξημερώματα Τρίτης στις 02:00 για την Ελλάδα) περιμένουμε να ανακοινωθεί το γρηγορότερο Μ3 chip και τα νέα Macs, αφού, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, τα iPads θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει εκτός από ένα νέο iMac στις 24 ίντσες και MacBook Pros και όλο το Line-up των M3 chips.

    Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το event, μπορείτε να επισκεφτείτε το website της Apple, το κανάλι της εταιρείας στο YouTube ή το Apple TV App.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο φως τα τρία M3 Chipsets που θα παρουσιάσει η Apple στο «Scary Fast» event!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles