16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ασφαλίστε το χώρο σας με το έξυπνο στοπ πόρτας με συναγερμό!

    Έχετε μαγαζί σε πολυσύχναστο δρόμο και θέλετε να λείψετε από τον κύριο χώρο χωρίς να χρειαστεί να κλειδώσετε; Θέλετε να κοιμηθείτε το βράδυ ήσυχος δίχως να κινδυνεύετε να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον διαρρήκτη; Ταξιδεύετε συχνά και θέλετε κάποια ασφάλεια στην πόρτα του ξενοδοχείου; Θέλετε να ασφαλίσετε και να προσφέρετε σιγουριά σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο (παιδιά, γονείς κλπ) και να διώξετε το άγχος και το φόβο;

    Υπάρχει λύση και κοστίζει σχεδόν όσο ένας καφές!

     

     

    IMG_0845

    IMG_0842

    Το έξυπνο στοπ πόρτας της Smart Electronics λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν συναγερμός! Από τη μία μπλοκάρει την πόρτα και κάνει δύσκολη την είσοδο οποιουδήποτε, από την άλλη μόλις δεχθεί πίεση από μια πόρτα που ανοίγει, σας ειδοποιεί ηχητικά με ένα ισχυρό σφύριγμα που σίγουρα θα ακούσετε και θα τρομάξει και τον πιο επίδοξο κλέφτη αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή. Δείτε το video και θα καταλάβετε πόσο εύκολα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και πόσο αποτελεσματικό είναι!

    IMG_0848

    IMG_0843

    Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σπίτια / εξοχικά χωρίς εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, με πόρτες εύκολα προσβάσιμες από το δρόμο ή που μένουν ανοιχτές συχνά (π.χ. της κουζίνας ή του μπαλκονιού) ή για ατομική προστασία.

    Λειτουργεί με 2 μπαταρίες AAA και διαθέτει ρύθμιση ευαισθησίας, ενώ απενεργοποιώντας το μετατρέπετε σε ένα απλό στοπ πόρτας!

    Θα το βρείτε στο www.smartkit.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles