17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ασφαλίστε το χώρο σας με τον compact συναγερμό για πόρτες και παράθυρα!

    Είναι ό,τι πιό απλό αλλά και ταυτόχρονα ό,τι πιό αποτελεσματικό μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε τη μη παραβίαση του χώρου σας. Είτε μιλάμε για το σπίτι, είτε για το μαγαζί, είτε για οποιονδήποτε άλλο χώρο, ένας compact αλλά ισχυρός και ευαίσθητος αισθητήρας που αναγνωρίζει το άνοιγμα πόρτας ή παραθύρου, μπορεί να σας σώσει!

    IMG_3412

    Ακριβώς αυτή τη λύση θα βρείτε στη γκάμα της Smart Electronics. Ο… σχεδόν αόρατος συναγερμός εγκαθίσταται πανεύκολα σε οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο, ενεργοποιείται με τη χρήση μπαταριών και αντιλαμβάνεται το παραμικρό άνοιγμα, εκπέμπωντας έναν ισχυρό, υψίσυχνο ήχο.

    IMG_3447

     

    IMG_3412
    Εξαιρετικά απλός στην υλοποίηση και στη χρήση και φυσικά μπορείτε να τον απενεργοποιήσετε μέσω του ειδικού διακόπτη στο πλάι του, αν δε θέλετε να σας ενοχλεί χωρίς λόγο. Διατίθεται σε εξαιρετικά προσιτή τιμή στο www.smartkit.gr ώστε να μπορείτε να εξοπλίσετε όλα τα πορτοπαράθυρα του χώρου σας με ένα μικρό συναγερμό!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles