23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Assassin’s Creed Codename Jade: Πρώτη κλειστή beta τον Αύγουστο

    Το επερχόμενο παιχνίδι για κινητά Assassin’s Creed Codename Jade σύντομα θα αποκτήσει μια κλειστή beta, στην οποία οι παίκτες που το επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή. Η περίοδος της beta ξεκινά στις 3 Αυγούστου και είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

    Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Codename Jade, το οποίο θα είναι αρκετά διαφορετικό από τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς. Αυτό δε συμβαίνει τόσο γιατί πρόκειται για ένα mobile game αλλά γιατί προέκυψε μετά από συνεργασία με την Level Infinite. Φυσικά, δε θα εξασφαλίσει access κάθε παίκτης που θα δηλώσει το ενδιαφέρον του, αξίζει σίγουρα όμως να κάνετε μια προσπάθεια αν και δε γνωρίζουμε προς το παρόν περί τίνος πρόκειται. Η Ubisoft άλλωστε φροντίζει να υπενθυμίζει ότι πρόκειται για ένα τίτλο που ακόμα εξελίσσεται.

    Η κλειστή beta του Codename Jade θα αποτελεί μια «χορταστική» ματιά στο gameplay. Μπορεί να είχαμε μερικές εκτεταμένες διαρροές το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, αλλά τα επίσημα trailers δεν μας δίνουν και πολλά εκτός από μερικές ματιές στη μάχη. Οι αντιδράσεις για το παιχνίδι μέχρι στιγμής ήταν ανάμεικτες, με κάποιους να πιστεύουν ότι δεν ακολουθεί το πνεύμα του Assassin’s Creed και κάποιους να φοβούνται για την ποιότητά του εξαιτίας του γεγονότος ότι πρόκειται για  mobile game. Η Ubisoft σίγουρα ελπίζει να αλλάξουν γνώμη στην κλειστή beta.

    Διαβάστε επίσης:

    “Κλείδωσε” το deal της Microsoft με τη Sony – Το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles