17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ασύλληπτο deal! Η OpenAI του ChatGPT εξαγόρασε το domain AI.com για… 11 εκατ. δολάρια!

    To ChatGPT μονοπωλεί το ενδιαφέρον το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς για τo γνωστό chatbox Τεχνητής Νοημοσύνης επικρατεί αυτή τη στιγμή μια… φρενίτιδα! Δεν χρειάζεται να πούμε ότι θα ασχολούμαστε για πολύ καιρό με τις δυνατότητες του ChatGPT και κατά πόσο θα αλλάξει τη ζωή μας στο μακρινό ή κοντινό μέλλον, ωστόσο στο περιθώριο των ειδήσεων που βγαίνουν στο προσκήνιο και αφορούν στο ChatGPT είχαμε μια είδηση που σχετίζεται με την εξαγορά ενός domain…

    Όπως έγινε γνωστό, οι υπεύθυνοι του OpenAΙ που αναπτύσσει το διάσημο chatbot δαπάνησαν το αστρονομικό ποσό των 11 εκατομμυρίων δολαριών για να εξαγοράσουν το domain: www.ai.com! Αυτή τη στιγμή εάν πληκτρολογήσετε το παραπάνω link στον browser σας θα το δείτε να κάνει απευθείας redirect στο δημοφιλές chatbot! Αν και το εν λόγω deal καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, ωστόσο στο παρελθόν το συγκεκριμένο domain άνηκε στην εταιρεία Future Media Architects (FMA), με την εταιρεία Saw.com να αναλαμβάνει την ολοκλήρωση του deal.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles