16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    BenQ F52. H BenQ παρουσιάζει τη δική της ναυαρχίδα στο MWC 2015!

    H ταϊβανέζικη BenQ είναι μία εταιρεία, η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με τους πραγματικά high-tech projectors που κυκλοφορεί στην αγορά. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει από το να κυκλοφορήσει το high-end BenQ F52, ένα smartphone-ναυαρχίδα, το οποίο θα ντεμπουτάρει επίσημα στο MWC 2015. BenQ F52

    Η BenQ F52 πρόκειται για μία συσκευή από το επάνω ράφι, που ξεχωρίζει για την 5.2 ιντσών display της, η οποία αναμένεται να προσφέρει ποιότητα στα 1080×1920 pixels. Σε ότι έχει να κάνει με το εσωτερικό του, το BenQ F52 θα βασίζεται σε έναν οκταπύρηνο 64-bit Snapdragon 810 με 3GB μνήμης RAM, που αν μη τι άλλο θα ενθουσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users. Όσον αφορά τη διαχείριση των γραφικών, αυτή ανήκει σε μία GPU Adreno 430, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής ανέρχεται στα 16GB (με τη δυνατότητα όμως επέκτασης μέσω microSD). Από την high-profile συσκευή της BenQ δεν θα μπορούσε να λείπει ο κύριος αισθητήρας κάμερας με ανώτερη ποιότητα στα 13 MPixel, ενώ από το μπροστινό του τμήμα δεν θα απουσιάζει μία πραγματικά πανίσχυρη selfie cam με 8 MPixel που είμαστε βέβαιοι ότι θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους λάτρεις των selfies. Εκτός από τα παραπάνω, το BenQ F52 θα στηρίζεται σε λειτουργικό Android Lollipop 5.0 και περισσότερα για αυτή την ενδιαφέρουσα πρόταση της BenQ αναμένεται να μάθουμε στο προσεχές ΜWC.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles